Om Affärscoachen

Om Affärscoachen

Sedan november 2006 har vi utvecklat företag, ledningsgrupper och individer på den nordiska marknaden till ledare.

Vi har först fått alla i en ledningsgrupp att välja tydligt VAD de skall göra. När andra managementkonsulter slutat där har vi lagt lika mycket tid på HUR man skall jobba tillsammans.

Vi har skapat verktyg för kontinuerlig, lustfylld utveckling av ledare, säljarkultur och vi-känsla. När teamen har blivit helt självcoachande har vi, överväldigade, lämnat dem på en helt ny nivå.

Vi har vuxit av egen kraft och lust.

Ingen marknadsföringsbudget, inget riskkapital, ingen extern telemarketingfirma.
Vi ringde företagsledare, VD´ar och koncernchefer och fick ”ja” på att utveckling handlar om människor därför skall vi träffas. Det första stor-jobbet kom efter 2 månader och de goda intäkterna gav vår första årsomsättning. Det var vårt eget kvitto på att affärscoaching fungerar kanonbra.

Vår framgång håller i sig och vi styrs inte av konjunkturen alls utan växer mer för varje år. Idag har vi ett nytt stort kontor på Skeppsholmen, även kallad Coachingarenan.

Hur kom vi då in på att Affärscoaching var vägen till framgång?

Bakgrunden var att Henrik jobbade som VD för ett management-konsult företag. Han byggde upp organisationen med duktiga erfarna konsulter. När han fick höra talas om coaching, från USA och Australien, plockade han in två coacher, gick bakom dem under teamövningar. Då var det tydligt att resultaten blev mycket bättre och effekterna mycket mer varaktiga i jämförelse med konsultmetoderna.

Den idealiska kombinationen av managementkonsulting och coaching-metoder skapades och han satte namnet ”Affärscoaching” på kartan i Sverige.

Sen hoppade han av och startade Affärscoachen AB.
Idag har företaget välkända och fantastiska företag som kunder, både stora och små i alla branscher. En gång hade Henrik en dröm att det skulle finnas två köer med kölappssystem till Affärscoachen, en för drömkunder och en för drömkonsulter. Dessutom skulle kontoret vara stort och ha havsutsikt. Detta är realiteten idag.

Prova på affärscoaching

Vill du prova affärscoaching personligen så bokar du ett ”noll-möte” där du får reda på vilka resultat du kan förvänta dig med affärscoaching.

Vill du se om detta är något for din ledningsgrupp. Hör av dig så bokar vi en testdag för att skapa snabba resultat.

Vi ger många tips, inspirationer och verktyg på vår blogg (www.affarscoachen.nu/blogg). Anmäl dig och prenumerera på bloggen idag om du vill ha roliga och praktiska vardagslyft eller bara lustfylld förströelse som har med ledarskap att göra.

Snabba fakta

  • Grundades år 2006 i Stockholm, säte på Skeppsholmen
  • Har över 100 företag som kunder
  • Coachat 57 ledningsgrupper i 12 länder
  • Coachat över 650 chefer
  • Affärscoachat i 22 branscher i Sverige
  • 400 kvadratmeter kontor i Stockholm